برای دیدن آموزش NFT از صفر تا کسب درآمد کلیک کنید

کارمزد در NFT

هزینه های ساخت و معامله توکن های غیر قابل تعویض یا همان کارمزد در NFT امروزه به یکی از بحث های جنجال برانگیز تبدیل شده است. بسیاری از کاربرانی که در این حوزه فعالیت می کنند هنوز نمی دانند که دقیقا برای چه چیزی هزینه پرداخت می کنند. بهتر است بدانید که معاملات توکن های غیرقابل تعویض هزینه های مخفی بسیار زیادی دارد که ما قصد داریم از بین این هزینه های مختلف به کارمزد NFT بپردازیم تا شما نیز با این مبحث آشنا شوید.

کارمزد توکن های غیر قابل تعویض به چه معناست؟

کارمزد توکن های غیر قابل تعویض به چه معناست؟

هزینه ای که شما برای توکن های غیر قابل تعویض می پردازید کارمزد نام دارد، توکن های غیرقابل تعویض در سال 2021 توانستند موج بسیار بزرگی را در این حوزه برپا کنند. در دنیای امروزی بسیاری از آثار ان اف تی با قیمت های نجومی خریداری می شوند و همین امر سبب شده است که افراد بسیار زیادی به این بازار علاقه مند شوند و تلاش کنند در آن فعالیت کنند. افرادی که NFT می سازند کارمزد ساخت بسیار کمی می پردازند و همین امر سبب می شود که آنان سود بالایی به دست آورند.

برای کسب اطلاعاتی در زمینه آموزش NFT بر روی لینک کلیک کنید.

معرفی انواع کارمزد در NFT

بهتر است بدانید که روش های بسیار متفاوتی برای دسته بندی توکن های غیرقابل تعویض وجود دارد که می توان به فرایند ساخت NFT و لیست NFT اشاره کرد. ما در این بخش قصد داریم به معرفی انواع کارمزد در NFT بپردازیم تا شما با این دسته بندی بزرگ آشنا شوید.

کارمزد مارکت پلیس اولین نوع کارمزد در ان اف تی است، مهم ترین کار مارکت پلیس ان اف تی این است که نقشی به عنوان واسطه بین خریداران و فروشندگان ایفا می کند و آن ها را به همدیگر متصل می سازد. Service Fee نام کارمزد مارکت پلیس است که همواره به نام کارمزد لیست کردن هم عنوان می شود. این کارمزد باید به عنوان کمیسیون واسطه گری پرداخته شود، توجه داشته باید که میزان این کارمزد با توجه به پلتفرم مورد استفاده شما متفاوت است؛ البته ما در برخی مواقع پلتفرم هایی می بینیم که برای کارمزد مارکت پلیس تخفیف دوره ای گذاشته اند و در برخی دیگر از پلتفرم ها، هم خریدار و هم فروشنده کارمزد می پردازند.

کارمزد شبکه، نوع دوم از کارمزد در توکن های غیرقابل تعویض است. معمولا کارمزد شبکه به نام هایی مانند کارمزد گس و فی تراکنش مشهور است و برخی از کاربران این کارمزد را با نام های گفته شده می شناسند. البته نمی توان کارمزد شبکه را فقط به توکن های غیرقابل تعویض اختصاص داد و باید گفت که دیگر توکن ها نیز این نوع کارمزد ها را دارا هستند.

کارمزد ساخت حساب کاربری، نوع سوم کارمزد در توکن ان اف تی است. بهتر است بدانید که در بسیاری از پلتفرم های موجود شما برای این که بتوانید حساب کاربری جدید افتتاح کنید ملزم به پرداخت کارمزد می شوید؛ اما امروزه برخی از پلتفرم ها کارمزد گفته شده را با کارمزد مارکت پلیس درآمیخته اند و از آن طریق، کارمزد بیشتری از کاربران دریافت می کنند.

کارمزد رویالتی یا به بیان بهتر کارمزد سازنده، نوع چهارم از کارمزد ان اف تی است. در این نوع از کارمزد قسمتی از مبلع فروش توکن های غیر قابل تعویض به توسعه دهنده اصلی آن اختصاص می یابد که کاربران به این نوع کارمزد، رویالتی یا کارمزد سازنده نیز می گویند. بهتر است بدانید که این مدل از کارمزد به وسیله سازنده توکن های غیرقابل تعویض هنگام مینت کردن مشخص می گردد.

کارمزد مینت کلکسیون، پنجمین نوع از کارمزد ان اف تی است. هنگامی که کاربران اقدام به ساخت یک کلکسیون ان اف تی می کنند، پلتفرمی که از آن برای ساخت ان اف تی بهره می برند به صورت خودکار قرارداد هوشمند برای آن ها می سازد. کاربران برای این که بتوانند کارمزدهای رویالتی ان اف تی را بگیرند باید برای این قرارداد یک آدرس کیف پول ارائه دهند، همچنین کاربران در طول انجام این پروسه باید کارمزد پرداخت کنند که این کارمزد همان کارمزد مینت کلکسیون است.

روش های کاهش کارمزد در NFT

روش های کاهش کارمزد در NFT

بدون شک تا به این قسمت از مقاله توجه شدید که معمولا وجود کارمز در NFT اجتناب ناپذیر است و کاربران موظف هستند این کارمزد ها را بپردازند اما در عین حال ما در این بخش راهکارهایی برای شما ارائه می دهیم که شما عزیزان بتوانید از آن طریق هزینه ها را کاهش دهید. البته توجه داشته باشید که تضمینی در این روش ها برای کاهش کارمزد وجود ندارد اما آزمایش آن ها بیهوده نیست.

1- در زمان خلوت بودن شبکه به خرید توکن های غیرقابل تعویض بپردازید.

2- بهتر است بدانید که ترافیک شبکه ممکن است که کارمزد تراکنش را افزایش دهد، پس پیشنهاد ما به شما این است هنگامی که شبکه خلوت است تراکنش های خود را انجام دهید، بهترین زمان از نظر ما برای انجام تراکنش صبح زود و یا آخر شب است.

3- همچنین شما می توانید برای اطلاع از میزان ترافیک شبکه از ابزارهای آنلاین همانند Etherscan یا Ethereum Gas Pricing بهره ببرید.

4- شما می توانید سرعت تراکنش کمتر را انتخاب کنید.

5- اگر در فرایند تکمیل تراکنش عجله ندارید و این امکان را دارید که مدت زمان بیشتری برای پردازش تراکنش صرف کنید، پیشنهاد ما به شما این است که سرعت تراکنش کمتر را برگزینید تا از این طریق میزان کارمزد کمتر شده و مقداری ETH نیز ذخیره سازید.

6- در هر لحظه قیمت اتریوم را چک کنید.

به این نکته توجه کنید که گس فی با ارز اتریوم پرداخت می شود، اگر قیمت این ارز بالا باشد؛ در مقابل میزان کارمزد نیز افزایش پیدا می کند. پیشنهاد ما به شما این است که همواره ارزش بازار را از طریق پلتفرم های موجود بررسی کنید و اگر عجله ای برای انجام تراکنش ها ندارید صبور باشید تا قیمت اتریوم کاهش یابد.

چگونه می توانیم یک ان اف تی رایگان ایجاد کنیم؟

انواع کارمزد در NFT

بهتر است بدانید که پلتفرمی به نام OpenSea این امکان را برای کاربران خود فراهم ساخته است که بتوانند به صورت رایگان nft بسازند اما نباید این نکته ناگفته بماند که پلتفرم اوپن سی حدود 2.5 درصد از ارزش ان اف را هنگام فروش از شما دریافت می کند.

افزایش و یا کاهش کارمزد در NFT

اگر شما نیز به دنبال این سوال هستید که افزایش و یا کاهش ان اف تی به چه عاملی بستگی دارد؟ در جواب باید بگوییم که افزایش و یا کاهش کارمزد NFT به پلتفرمی که در آن فعالیت می کنید وابسته است. بهتر است بدانید که برخی از پلتفرم ها تعدادی از کارمزدهای متفاوت را حذف می کنند و برخی دیگر از سیستم پیچیده تری برای پنهان کردن هزینه ها برخوردارند. شما نمی توانید کارمزدهایی که از سوی پلتفرم اعمال می شود را تغییر دهید اما می توانید با روش هایی که در قسمت بالا گفتیم انتخاب ارزانتری را داشته باشید.

کلام آخر
ما در این مقاله سعی کردیم مبحث انواع کارمزد در NFT یا نحوه کاهش کارمزد را برای شما شرح دهیم تا شما بدانید که در ان اف تی چه هزینه هایی را پرداخت می کنید زیرا بسیاری از کاربران از علت پرداخت های خود اطلاع ندارند. ما تلاش کردیم تا به صورت کامل ساختار کارمزد توکن های غیرقابل تعویض را برای شما بیان کنیم تا شما با ذهنی آماده در این فضا فعالیت نمایید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

اونایی که این صفحه رو دیدن معمولا از صفحه های زیرم دیدن کردن حالا خود دانی

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید