برای دیدن آموزش NFT از صفر تا کسب درآمد کلیک کنید

رویکردهای کمی برای معاملات NFT

یکی از مهم ترین مباحث برای فعالین در صنعت NFT، رویکردهای کمی برای معاملات NFT است؛ توکن های NFT که معامله گران آن را با نام توکن های غیر قابل تعویض نیز می شناسند، توانایی تکثیر پذیری ندارند. معمولا NFT ها مبتنی بر شبکه اتریوم و با استاندارد BRC-271 هستند، ویژگی هایی مانند نایاب بودن، غیر قابل تقسیم شدن و واحد بودن، اصیل بودن و قابلیت انتقال از مهم ترین ویژگی های NFT به شمار می روند. شما در این مقاله با مهم ترین رویکرد های کمی برای معاملات NFT آشنا خواهید شد.

رویکردهای کمی برای معاملات NFT کدامند؟

معرفی رویکردهای کمی برای معاملات NFT

بازارهای غیر نقد شونده و دارای ریسک بسیار زیاد.

بازارهای غیر نقد شونده یا به بیان دیگر بازارهای دارای ریسک بسیار بالا یکی از رویکرد های کمی برای معاملات NFT ها هستند، این نوع بازار ها معمولا دارای نقدینگی بسیار کمی می باشند. هنگامی که یک کاربر یک ان اف تی در اختیار داشته باشد نمی تواند به راحتی آن را به فروش برساند مگر این که یک خریدار پیدا شود و آن nft را از او بخرد؛ همین امر موجب شده است که ریسک کاربران در فروش NFT بسیار افزایش یابد. حتی می توان گفت که ممکن است کاربران در معامله NFT ها تمام سرمایه اولیه خود را به یک باره از دست دهند پس می توان نتیجه گرفت که میزان ریسک در این بازار نیز بسیار زیاد است.

این موضوع را می توان با ارزهای دیجیتالی مقایسه کرد که احتمال معامله آن ها در صرافی های ارز دیجیتال به دلیل نقدینگی بسیار کم اندکی دشوار است. در این مثال شما می توانید بازار غیر نقد شونده را به طور کامل درک کنید، امکان تغییر قیمت ها در بازار ممکن است با هر اتفاقی صورت بگیرد و اگر در سوی دیگر میزان پیشنهاد و تقاضا نامتعادل باشد احتمال این موضوع که قیمت های کف نامتعادل شود بسیار افزایش می یابد.

البته نباید تمام مجموعه ها را با یک دید بررسی کرد و تمام آن ها را مخاطره آمیز عنوان کرد. برای مثال ارز آلت کوین دارای ارزش بزرگ و یا کوچک می باشد هنگامی که اندازه نقدینگی در بازار بیشتر باشد و در کنار آن نوسانات نیز اندک باشد می توان نتیجه گرفت که ممکن است بازار در آینده عملکرد قابل قبولی داشته و قیمت ها نیز حفظ شود. همچنین بهتر است بدانید که حفظ ارزش در بازار به صورت طولانی موجب می شود که سرمایه گذاران این مجموعه ها را ارزشمند به شمار آورند.

اکثر مجموعه های NFT در انتها شکست می خورند.

رویکردهای کمی برای معاملات NFT کدامند؟

اتفاقات زیادی در دنیای بلاک چین می افتد اما موضوع مربوط به اتفاقات ان اف تی هاست، به صورت روزانه تعداد بسیار زیادی از مجموعه توکن های غیرمثلی ساخته و راه اندازی می شود. برای مثال در این تحزیه و تحلیل بیش از 5000 کاربر فعال در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) و دیسکورد مجموعه هایی که در اختیار داشتند مورد بررسی قرار گرفت که به عدد 102 مجموعه ان اف تی ختم شد؛ حال در این ارزیابی این 102 مجموعه را از زمان راه اندازی تا زمانی که آن ها به اصطلاح لانچ شده و در بازار مورد خرید و فروش قرار می گیرد، مورد بررسی قرار دادند؛ بعد از 48 ساعت از زمان ضرب نگاری توکن های ان اف تی، یعنی قیمت در کمترین حالت خودش بود؛ تنها بعد از دو روز قیمت آن ها چندین برابر شد؛ این نکته لازم به ذکر است که چرخه عمر توکن های غیر مثلی یا همان NFTها در طول زمان افزایش پیدا می کند.

اولین نشانه برای مجموعه NFT

اینگونه می توان گفت که اولین نشانه از مجموعه توکن های غیرمثلی که قرار است به بازار ثانویه وارد شود و قیمتی بالاتر از قیمت ضرب شدن خودش داشته باشد این است که مجموعه کامل توکن های ان اف تی به صورت کامل ضرب شده باشد. طبیعتا این امر نیز قابل درک است که بعد از ضرب توکن های NFT زمانی که تقاضا برای این توکن ها بالا باشد روی قیمت آن ها تاثیر گذاشته و افزایش چشمگیر قیمت را خواهند داشت. دلیل این جهش قیمتی، نوظهور بودن حوزه ان اف تی است، در بررسی بالا که به 102 مجموعه از NFTها رسیدیم باید بررسی شود که چه میزان از آن ها به صورت کامل ضرب شده اند. جالب این است که از میان آن 102 مجموعه تنها 36 مجموعه به صورت کامل ضرب شده و 68 مجموعه بعدی ناقص بودند؛ لذا این ناقص بودن مجموعه باعث می شود مجموعه به فروش نرود.

رویکردهای کمی برای معاملات NFT همان طور که گفته شد یکی از مهمترین مباحث برای افراد فعال در بازار کریپتوکارنسی در حوزه ان اف تی است که برای اینکه تاجران و یا در واقع معامله گران این بازار با ارزش های ان اف تی آشنا شوند باید در مورد کارمزدهای این صنعت اطلاعات کافی و بروزی داشته باشند. به طور کلی 2 نوع کارمزد وجود دارد، یک کارمزد به ازای هر بلاک چین است و کارمزد بعدی برای هر بازار است که در آن فعالیت می کنید. هزینه بلاک چین در شبکه ملکه بازار ارزهای دیجیتال یعنی اتریوم نقش بسیار مهمی را ایفا می کند؛ دلیل آن را می توان به جایگاه اتریوم اشاره کرد، چراکه دیگر شبکه ها در نظر فعالین حوزه ان اف اتی ارزشی ندارند.

برای کسب اطلاعاتی در مورد نحوه شرکت در دوره آموزش ساخت NFT که شامل ترید، نحوه خرید و فروش، مینت و… می‌ شود برروی لینک کلیک کنید.

مثالی از کارمزد برای درک رویکردهای کمی برای معاملات NFT

کارمزد رویکردهای کمی برای معاملات NFT

اگر بخواهیم ب ایک مثال این مورد را برای شما توضیح دهیم باید به کارمزدهای Opensea اشاره کرد که شامل کارمزدهای فروش که به درصد اندازه 2.5% می باشد و حق امتیاز که درصدی نمی توان برای آن در نظر گرفت چراکه این مورد متغیر است اما یک هزینه یک بار پرداخت برای هر مجموعه نیز وجود دارد.

اندازه گیری تقاضا و حرکت

این شاخص در رویکردهای کمی برای معاملات NFT کاربرد دارد، یکی از موارد بررسی حجم معاملات در طول زمان یکی از محبوب ترین شاخص ها در رویکردهای کمی برای معاملات NFT است؛ استفاده از این شاخص می تواند به شما برای درک بازار ان اف تی و کسب سود بیشتر کمک شایانی بکند.

دید بلندمدت

یکی دیگر از معیارهای مهم برای رویکردهای کمی برای معاملات NFT دید بلندمدت است؛ به اصطلاح، هولد کردن در بازار ارزهای دیجیتال بیشترین سودآوری را دارد؛ چرا که با کم کردن ریسک می توانید سودهای بسیار بزرگی را کسب کنید؛ دلیل این سودهای بزرگ اجازه رشد دادن به خریدهاست؛ لذا همانطور که در مورد بیت کوین هولد کردن جواب مثبتی داد؛ در بازار ان اف تی نیز می تواند پاسخ مثبتی داشته باشد.

استفاده از بازی های مربوط به ان اف تی

تمامی ان اف تی ها ویژگی بازی کردن را ندارند؛ لذا بازی نیز می تواند یک دلیل برای ارزش گذاری کمیابی باشد؛ چراکه شما می توانید از این بازی ها درآمد کسب کنید؛ البته لازم به ذکر است بهترین پیشنهاد این است که اگر قصد بازی کردن و کسب درآمد دارید این درآمد طوری نیست که زندگی شما را متحول کند، لذا بهتر این است که از درآمد حاصل شده برای سرمایه گذاری و هولد در توکن ها غیرمثلی استفاده شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید